ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD

  • China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Afrika, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper, Andere
Merken KALIHO
Aantal werknemers 50~500
Jaarlijkse omzet 10000000-50000000
Opgericht Jaar 2005
Export pct 90% - 100%

Inleiding

SHENZHEN KALIHO TECHNOLOGY LTD.

 

Shenzhen KALIHO Technology Ltd was founded in 2005 year and has been engaged in mobile phones for more than 17 years with active& experienced staff and excellent service to serve all our esteemed customers worldwideWe hebben veel contacten gevestigd over de hele wereld.

 

In 2005 jaar, We geregistreerd KALIHO bedrijf in Shenzhen stad van China. We richten ons op OEM&ODM term voor mobiele telefoon producten aan beroemde bedrijven in het woord.Ook KALIHO bedrijf heeft zijn eigen merk opgericht in de binnenlandse in het jaar 2007.

 

In 2007 hebben we opnieuw een draadloos communicatieveld uitgebreid en een grote investering gedaan in de mobiele telefoonindustrie.We hebben langdurige partnerschappen met vele medewerkers op de binnenlandse en buitenlandse markt op het gebied van ontwikkeling, productie en marketing, vooral voor OEM en ODM diensten. We kunnen de beste producten leveren met een compatibele prijs.Noord-Amerika, en het Midden-Oosten, Al onze overzeese klanten zijn goed ondersteund en terugkeren met vrolijke feedback over onze kwaliteit van het product en diensten.

 

In 2017 hebben we een grote investering gedaan voor de fabriek in YIBIN stad van West China.en gemakkelijk vervoerHet is dicht bij de Chengdu en Chongqing met geavanceerde internationale standaard productielijn apparatuur zoals SMT lijn loodvrije golf soldeerapparatuur, assemblagelijnen.En hebben een perfect proces systeem en volledige test meetapparatuur. Het heeft 600 geschoolde werknemers in 2018 jaar. We zijn gespecialiseerd in Complete Mobile Phone en Tablet PC en PCBA. LCD-scherm, Camera. Plastic behuizing. Battery. Charger. Earphone. Giftbox. Etc.

 

We kijken ernaar uit om langdurige zakelijke relaties met onze medewerkers van over de hele wereld te leggen.Wij doen zaken op basis van gelijkheid en wederzijds voordeel en wij zijn altijd toegewijd aan de uitbreiding van onze bedrijfswereld

 

 

China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 1

China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 2

China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 3

Geschiedenis

--In 2005 jaar, we geregistreerd KALIHO bedrijf in ShenZhen stad van China.

--In 2007 jaar, hebben we een draadloos communicatie veld opnieuw uitgebreid en een grote investering in de mobiele telefoon industrie gemaakt.

In 2017 hebben we een grote investering gedaan voor een fabriek in YIBIN stad in West China.

--In 2022 jaar, begonnen we met het ontwikkelen van de Smart Watch producten.

Dienst

We hebben langdurige samenwerkingsverbanden met veel medewerkers, zowel in de binnenlandse als in de buitenlandse markten, opgebouwd op het gebied van ontwikkeling, productie en marketing, met name voor OEM- en ODM-diensten.We kunnen de beste producten leveren met een vergelijkbare prijs.Onze producten worden wereldwijd geaccepteerd, vooral in Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten.Al onze buitenlandse klanten zijn goed ondersteund en terugkeren met vrolijke feedback over onze kwaliteit van het product en diensten.
 

Ons Team

We zijn een professioneel team:

Hardwaretechnici: 20
Software-ingenieurs: 10
Testingenieurs: 5
QC-ingenieurs: 15

ID-ingenieurs: 3

MD-ingenieurs: 5

Inkoopingenieurs: 6
Verkooppersoneel: 8

Financieel personeel: 4

Fabrieksarbeiders: 600

Laat een bericht achter