ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD

  • China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Afrika, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper, Andere
Merken KALIHO
Aantal werknemers 50~500
Jaarlijkse omzet 10000000-50000000
Opgericht Jaar 2005
Export pct 90% - 100%

Inleiding

SHENZHEN KALIHO TECHONOLOGY LIMITED

 

Shenzhen KALIHO Technology Ltd werd opgericht in het jaar van 2005 en is met mobiele telefoons meer dan 17 jaar met active& ervaren personeel en de uitstekende dienst bezig geweest om al onze geachte over de hele wereld klanten te dienen. Wij hebben vele verbindingen gevestigd die over de wereld uitspreiden.

 

In het jaar van 2005, registreerden wij KALIHO-bedrijf in ShenZhen-stad van China. Wij concentreren ons op OEM&ODM-termijn voor mobiele telefoonproducten aan beroemde bedrijven in het woord. Ook KALIHO-heeft het bedrijf zijn eigen merk in binnenlands bij jaar van 2007 opgericht.

 

In het jaar van 2007, breidden wij opnieuw een draadloze communicatiegebied uit en maakten een grote investering in de mobiele telefoonindustrie. Wij hebben vennootschappen op lange termijn met vele samenwerkers zowel in domestics als in het buitenland de markten bij ontwikkeling die gevestigd, die en, vooral voor OEM en ODM de diensten vervaardigen de op de markt brengen. Wij kunnen de fijnste producten van compatibele prijs voorzien. Onze producten worden wereldwijd goedgekeurd vooral in Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, en Midden-Oosten, zijn Al onze klanten overzee goed gesteund en terugkerend met vrolijk koppel op onze productkwaliteit en diensten terug.

 

In het jaar van 2017. Wij maakten een grote investering voor Manufactory in YIBIN-stad van West-China. De fabriek behandelt een gebied 200.000 vierkante meters, en installatiegebied van 420.000 vierkante meters, en geschikt vervoer, dicht bij ChengDu en ChongQing. Met geavanceerd internationaal standaardproductielijnmateriaal. Als als SMT-lijn. Loodvrij golf solderend materiaal, lopende band. En hebben perfect processysteem en volledige test metend equioments. Het heeft 600 geschoolde arbeiders in het jaar van 2018. Wij specialiseren ons in Volledige Mobiele telefoon en Tablet PC en PCBA. LCD het scherm, Camera. Plastic huisvesting. Batterij. Lader. Oortelefoon. Giftbox. Enz.

 

Wij verheugen ons op over de hele wereld het vestigen van eeuwige zakelijke relaties op lange termijn met onze samenwerkers van. Wij doen zaken op basis van gelijkheid en wederzijds voordeel en wij zijn altijd toegewijd om onze zaken uit te breiden wor

 

 

China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 1

China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 2

China ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 3

Geschiedenis

--In het jaar van 2005, registreerden wij KALIHO-bedrijf in ShenZhen-stad van China.

--In het jaar van 2007, breidden wij opnieuw een draadloze communicatiegebied uit en maakten een grote investering in de mobiele telefoonindustrie.

--In het jaar van 2017. Wij maakten een grote investering voor Manufactory in YIBIN-stad van West-China.

--In het jaar van 2022, begonnen wij om de Smart Watchproducten te ontwikkelen.

 

Dienst

Wij hebben vennootschappen op lange termijn met vele samenwerkers zowel in domestics als in het buitenland de markten bij ontwikkeling die gevestigd, die en, vooral voor OEM en ODM de diensten vervaardigen de op de markt brengen. Wij kunnen de fijnste producten van compatibele prijs voorzien. Onze producten worden wereldwijd goedgekeurd vooral in Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, en Midden-Oosten, zijn Al onze klanten overzee goed gesteund en terugkerend met vrolijk koppel op onze productkwaliteit en diensten terug.
 

Ons Team

Wij zijn professionele teams:

Hardwareingenieurs: 20
Softwareingenieurs: 10
Testingenieurs: 5
QC enineers: 15

Identiteitskaart-ingenieurs: 3

M.D.ingenieurs: 5

Aankoopenineers: 6
Verkooppersoneel: 8

Financiënpersoneel: 4

Manufactoryarbeiders: 600

Laat een bericht achter