lopende band

SHENZHEN KALIHO TECHONOLOGY LIMITED

Opgericht in 2005; zich specialiseert in de ontwikkeling, de productie en de verkoop van de elektronika van de consument en communicatie producten.


●Wij verstrekken hoofdzakelijk diverse slimme eindproducten: slimme horloges, slimme wearable apparaten enz. Meer dan 17 jaar van OEM & ODM ervaring in deze industrie.


●Verkoopmarkten: Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië, enz.

 

In het jaar van 2017. Wij maakten een grote investering voor Manufactory in YIBIN-stad van West-China. De fabriek behandelt een gebied 200.000 vierkante meters, en installatiegebied van 420.000 vierkante meters, en geschikt vervoer, dicht bij ChengDu en ChongQing. Met geavanceerd internationaal standaardproductielijnmateriaal. Als als SMT-lijn. Loodvrij golf solderend materiaal, lopende band. En hebben perfect processysteem en volledige test metend equioments. Het heeft 600 geschoolde arbeiders in het jaar van 2018. Wij specialiseren ons in Volledige Mobiele telefoon en Tablet PC en PCBA. LCD het scherm, Camera. Plastic huisvesting. Batterij. Lader. Oortelefoon. Giftbox. Enz.

 

ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD fabriek productielijn 0

 

Productielijn

 

Fabriekscertificatie: Ce. FCC. Beheersysteem van de Rohs het internationale kwaliteit en
Sociale de verantwoordelijkheidsnorm van SMETA 4P

 

●每月开发 款新产品 3
Ontwikkel 3 nieuwe producten per maand.
●从外观设计, PCBA 研发到生产, 物流的一站式服务
One-stop productiecapaciteit.
●生产能力: 50 万台智能手表/月
Productiecapaciteit. 500k het mobiele Samart horloge van PCs per maand.

 

 

ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD fabriek productielijn 1

 

ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD fabriek productielijn 2ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD fabriek productielijn 3ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD fabriek productielijn 4ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD fabriek productielijn 5ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD fabriek productielijn 6

 

OEM / ODM

OEM&ODM

 

KALIHO-de fabriek wordt gevestigd in Shenzhen China, met 7 productielijnen en meer dan 200 personeelsleden, waarin 50+-de ingenieurs toegewijd zijn
in R&D, hebben wij meer dan 100 uitvindingsoctrooien en andere technologieën verkregen. Met de steun van professionele technologie en leveringsketen, heeft Linwear de capaciteit van het veroorzaken van 3,6 miljoen eenheden slimme horloges jaarlijks, steunt de één eindedienst OEM&ODM.

 

Het „KALIHO-product, belangrijke marketing“, onze producten haved uitgevoerd naar meer dan 35 landen en gebieden, zijn de producten goedgekeurd door gebiedende certificaten zoals Ce, RoHS, FCC, MSDS, 3C en wij hebben ISO9001 voor onze productiebasis, evenals octrooicertificaten toegekend.

 

ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD fabriek productielijn 0

R & D

R&D

 

KALIHO heeft R&D, Productie, marketing, APP team. Verstrek one-stop service.OEM/ODM is gesteund. Sterke integratievermogen en productiesnelheid, maakten wij meer dan twintig verschillende slimme watchs binnen zes maanden.

ShenZhen KALIHO Technology Co.,LTD fabriek productielijn 0

 

Laat een bericht achter